Lattiat

Oikein valittu lattia kestää katseen ja kulutuksen

Parketit, vinyylit, laatat, tekstiililaatat – lattia on suurin sisustuselementti, jolta vaaditaan paljon. Sen tulee olla kestävä ja tuntua mukavalta jalan alla, sekä sopia esim. lattialämmitystekniikkaan. Laajasta valikoimastamme löydät sopivan lattian kohteeseesi. Tule käymään, autamme valinnassa ja laskemme tarjouksen haluamallanne materiaalilla. Myös lattian asennus hoituu kauttamme nopeasti ja ammattitaidolla.

Tecsom tekstiili­lattiat

Tekstiililattiat tuovat väriä ja personaalisuutta sisustukseen. Mattonurmiselta ranskalaisen Tecsomin ja hollantilaisen Forbon upeat tekstiililaatat.

Laminaattilattiat

Erityisesti lemmikkiperheissä laminaattilattia on erinomainen valinta. Pergolla on laaja valikoima erilaisia laminaatteja, joihin voit tutustua Mattonurmisella.

Parketit

Mattonurmisella on laaja parkettivalikoima kotimaisilta, skandinaavisilta ja eurooppalaisilta laatuvalmistajilta. Tule valitsemaan suosikkisi.

Laattalattiat

Laattalattia on upea sisustusratkaisu kodin eri tiloihin. Mattonurmisen Showroomissa ovat esillä erilaiset laatat ja asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua valinnassa.

Vinyylilattiat

Lämmin ja helppohoitoinen vinyylilattia Mattonurmiselta. Leikittele pinnoilla ja nauti kauniista lopputuloksesta kodissasi.
Erikoislattiat Bolon - Matto Nurminen

Erikoislattiat

Kun haluat omannäköisen lattian, Mattonurmisen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan toiveittesi mukaisen toteutuksen. Onko se mikrosementtiä, kumia tai linoleumia, tule inspiroitumaan.