matto

NURMINEN

VIRTUAALINEN SHOWROOM

Ekologisuus, kestävä kehitys ja hygienisyys

Ekologiset ja vastuullisesti tuotetut tuotteet ovat meille, sekä tämän hetken sisustusta voimakkaasti ohjaavia arvoja.

Maahantuomamme keraamiset laatat ja keraamiset erikoismateriaalit ovat 100 % kierrätettävissä olevista luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita, joiden erinomainen lämmönjohtokyky mahdollistaa energian säästön lattialämmityksen kanssa käytettäessä.

Materiaalit eivät reagoi ja ovat tuotteita, jotka eivät aiheuta VOC päästöjä huoneilmaan.
Hyvä hygienia on välttämättömyys hyvinvoinnille. Niinpä meillä on esitellä antibakteerisia ja helposti puhdistuvia keraamipintoja kuin myös Diamond Shield pinnoitettuja erikoisen kestäviä ja helppohoitoisia parkettipintojakin.

Myös Tecsom tekstiililaattamme soveltuvat esim BREEM ja LEAN sertifioituihin rakennuskohteisiin. Tecsom tekstiililaatat täyttävät tiukimmatkin sisäilmaluokitukset (A+, M1 jne) ja lisäksi ne sitovat huoneilman pölyn pintaansa josta se imuroimalla voidaan poistaa.

Kestävät, lämpimät ja hiljaiset lattiamateriaalit

Mattonurminen on osallistunut Ranskalaisen Tecsomin kehitystyöhön uudenlaisen tekstiililaatan kehittämiseksi. Mullistavalla valmistustekniikalla tehty huopapohjainen tekstiililaatta on erinomainen monellakin tapaa. Akustiset ominaisuudet täysin ylivoimaisella tasolla ja 30 dB:n askeläänivaimennus vakiona! Ranskalainen design yhdistettynä LEED ja BREEM sertifioituun tuotteeseen on ylivoimainen tuote tekstiililaattamarkkinassa.

Parkettien aatelia ovat Suomessa valmistetut Kymifloor- parketit. Parketin kokonaispaksuus 16mm luo jyhkeällä rakenteellaan hillityn ja arvokkaan tuntuman tilaan kuin tilaan.

SPC-vinyyleissä on minimoitu ei orgaanisen aineksen määrä ja maksimoitu kiven (Stone) määrä rakenteessa. Lisääntyneen luonnonmukaisuuden ohella paranevat jäykkyys ja kestävyys. Pinnan kulutuskestävyys on erinomainen ja vedelle täysin tunnoton. Alapohjaan integroitu askeläänieriste antaa n 20 dB askeläänivaimennuksen. Saatavana runsaasti puu- ja kivikuoseja.

Espanjalaiset tekstiilipintaiset akustiikkaelementit luovat design-muodoillaan sekä estetiikkaa, että uskomattoman tehokasta äänenvaimennusta.

Sisustuksen kruunaavat laadukkaat ja kauniit tekstiilit

Sisustuksen kruunaavat laadukkaat ja kauniit tekstiilit

Sisustusliikkeestämme löydät laajan valikoiman aitoja käsinkudottuja itämaisia mattoja. Valikoimastamme löytyvät muun muassa Hereke- ja Kasmir-silkkimattoja, sekä runsaasti mm villamattoja Nain, Ziegler jne.

Euroopan johtavien mattotalojen mallistot meillä esillä ja matot tilattavissa juuri haluamillasi mitoilla ja valitsemillasi kanttausvaihtoehdoilla.

Tekstiililattiat luovat ylellisyyttä kotiin. Yhä useammin valinta kotikonttoriin, vaate- ja makuuhuoneeseen on korkealuokkainen kokolattiamatto. Valinta voi olla tekstiililaatta tai rullamateriaalista leikattu kokotilantäyttävä matto. Tekstiililaatoissa valittavissa valmismallien lisäksi vaihtoehto, jossa tekstiililaattojen pintaan voidaan painattaa asiakkaan haluama kuva.

OTA YHTEYTTÄ TAI TULE TUTUSTUMAAN PAIKAN PÄÄLLE