Sisustus­blogi

Sisustamisen käsikirja

Tarvitsetko apua kodin sisustussuunnittelussa? Miten saat toiveesi ja tarpeesi toteutettua niin että kokonaisuus on toimiva?

Tehosteseinän valinta

Vaikka yhden seinän tehostetapetti ja -maalaus on jo hieman epätrendikästä, ei sen merkitystä ja käytännöllisyyttä kannata vähätellä.

Hanoja jokaiseen tarpeeseen

Laadukkaita ja näyttäviä hanoja on nykyään saatavilla suuri määrä. Hanojen toiminnallisuudetkin ovat nousseet yhä tärkeämmiksi.

Matto Nurmisen sisustusblogi

Tämä on Matto Nurmisen sisustusblogi, jota kirjoittaa sisustussuunnittelijamme Sanna Tauriainen. Matto Nurminen on oululainen täyden palvelun sisustustalo. Meiltä saat kaikkea sisustamiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen aina suunnittelusta asennukseen. Seuraamme alan trendejä ja tutustumme sisustusmateriaalien kehitykseen. Kirjoitamme blogiin kaikkea mielenkiintoista sisustukseen liittyvää, kuten uutuuksia valikoimistamme, sisustusaiheisia tapahtumia sekä remontointi- ja valaistusvinkkejä. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö tämän blogin kanssa tai haluat ehdottaa uusia aiheita, lähetä viesti sanna.tauriainen@mattonurminen.fi  Mukavia lukuhetkiä!