Woodio – kotimaista designia

Sisustusmaailmassa paljon huomiota saaneet vedenkestävät Woodio-puukomposiittialtaat ovat upea katseenvangitsija kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Pinnalla ollut pelkistetty sisustustyyli kaipaa rinnalleen upeita yksityiskohtia ja tässä on ainutlaatuinen vaihtoehto saamaan tilaan mielenkiintoa.

Ekologisuus on tärkeä määrite kuluttajien valinnoille tällä hetkellä. Woodion houkuttelevuutta lisääkin nimenomaan ekologisuus, sillä puukomposiitin valmistus ei kuormita ympäristöä samoin kuin tavanomaisissa posliinikalusteissa, joissa kuumat polttolämpötilat ja päästöt ovat isossa roolissa. Woodion-pesualtaat ovat myös kierrätettävää materiaalia.

Woodion materiaalina on ainutlaatuinen yhdistelmä haapahaketta ja hartsimaisia ainesosia. Vaihtoehtoina pienempi tai isompi hake. Eri väreissä ja pintastruktuureilla saatava materiaali muovautuu altaiden lisäksi esimerkiksi seinäpaneeleiksi, keittiön työtasoiksi, ammeiksi, wc-istuimiksi, oviksi tai pienesineiksi. 

Altaat ovat hoitovapaita ja helposti puhdistettavia. Materiaali on kestävämpää kuin posliini, se kestää kulutusta eikä ole herkkä lämpötilan vaihteluille ja siksi ne sopivat myös erinomaisetsi julkiseen käyttöön mm. hotelleihin ja ravintoloihin. Woodion tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, niillä on 5 vuoden takuu.

Matto Nurmisen sisustusblogi

Tämä on Matto Nurmisen sisustusblogi, jota kirjoittaa sisustussuunnittelijamme Sanna Latvalehto. Matto Nurminen on oululainen täyden palvelun sisustustalo. Meiltä saat kaikkea sisustamiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen aina suunnittelusta asennukseen. Seuraamme alan trendejä ja tutustumme sisustusmateriaalien kehitykseen. Kirjoitamme blogiin kaikkea mielenkiintoista sisustukseen liittyvää, kuten uutuuksia valikoimistamme, sisustusaiheisia tapahtumia sekä remontointi- ja valaistusvinkkejä. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö tämän blogin kanssa tai haluat ehdottaa uusia aiheita, lähetä viesti   Mukavia lukuhetkiä!