Tyyliä kylpy­huoneeseen

Dansani on tanskalainen yritys, jonka Scanbad kylpyhuonekalusteet ovat todella näyttäviä ja laadukkaita. Yrityksen on perustanut Thomas Bjerrum vuonna 1983 ja aluksi yrityksessä oli vain yksi työntekijä. Toiminta laajeni kuitenkin ajan kuluessa ja pian yritys oli saanut vakaan aseman kotimaansa markkinoilla. Kun tuotantotilat ja -kapasiteetti kasvoivat, yritys alkoi toimittaa tuotteitaan muihinkin pohjoismaihin. Vuonna 1997 Dansani perusti uuden modernin tehtaan ja tällä hetkellä yrityksessä on töissä noin 200 henkilöä.

Kaunis ja toimiva kylpyhuone on kannattava investointi, mikä lisää arjen mukavuutta ja nostaa asunnon arvoa. Dansanin Scanbad mallistosta löytyy paljon ratkaisuja, joilla on helppo sisustaa toimiva ja tyylikäs kylpyhuonekokonaisuus. Tyylikkäiden ja laadukkaiden kalusteiden lisäksi Dansanilla on valikoimassaan laaja valikoima erilaisia lisätarvikkeita. Seinähyllyille on helppo asetella kauniita esineitä käden ulottuville tai vaikkapa tunnelmaa luova huonetuoksu.

Laatikoihin on helppo saada järjestystä erilaisilla lokeroilla ja tilanjakajilla. Samalla tulee hyödynnettyä kaikki laatikoiden käytettävissä oleva tila optimaalisesti.  Yksi tyylikäs ja käytännöllinen lisävaruste näihin kalusteisiin on altaan ja laatikoston väliin asennettava valolista. Valolista on paitsi upea yksityiskohta, se myös valaisee laatikostoja niiden ollessa auki helpottaen tavaroiden etsimistä.

Dansanin laadukkaita ja monipuolisia kylpyhuonekalusteita on esillä sisustusliikkeessämme.

Matto Nurmisen sisustusblogi

Tämä on Matto Nurmisen sisustusblogi, jota kirjoittaa sisustussuunnittelijamme Sanna Latvalehto. Matto Nurminen on oululainen täyden palvelun sisustustalo. Meiltä saat kaikkea sisustamiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen aina suunnittelusta asennukseen. Seuraamme alan trendejä ja tutustumme sisustusmateriaalien kehitykseen. Kirjoitamme blogiin kaikkea mielenkiintoista sisustukseen liittyvää, kuten uutuuksia valikoimistamme, sisustusaiheisia tapahtumia sekä remontointi- ja valaistusvinkkejä. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö tämän blogin kanssa tai haluat ehdottaa uusia aiheita, lähetä viesti   Mukavia lukuhetkiä!