Spa-tunnelma kodin kylpytiloihin

Olipa kylpyhuoneesi pieni tai suuri, voi sen sisustamisella luoda ihanan kotikylpylän tunnelman.

Kylpyhuone on paikka missä voi peseytymisen lisäksi ottaa rentouttavan hetken arjen kiireessä. Sen mahdollistamiseen on monia eri konsteja.

Hyvin sisustettu kylpyhuone helpottaa arjen keskellä, kun jokaiselle tavaralle on oma paikkansa, näin tila pysyy siistinä ja järjestyksessä, sekä tilan tunnelma rauhallisena.

Koti- span parhaimpia puolia on se, että aikaa tarvitsee varata vain itse hemmotteluun, eikä perille pääsemiseen.

Kylpyhuoneen materiaalit määräävät tunnelman suunnan, nykyään suositaankin kivimäisiä ja marmorimaisia laattoja luonnonläheisillä väreillä. Tunnelmaa ja lämpöä lisäävänä tehosteena puu ja puupaneelit ovat oiva valinta, näin tila ei jää kylmäksi.

Yksi tärkeä spa-tunnelman luoja on valaistus, parhaiten siihen sopivat himmennettävät valaisimet, näin yleisvalaistus pysyy hyvänä mutta tarvittaessa tilaan saadaan tunnelmaa hämärällä valolla.

Kylpyhuonekalusteita ajatellen amme, poreamme, sauna ja kattosuihku ovat isossa roolissa, jos näitä ei ole mahdollista tilaan laittaa niin pienetkin asiat riittävät saamaan hemmotteluparatiisin tunnelman.

Tunnelmaa lisäävät kynttilät ja lyhdyt, joita voidaan ripotella pitkin kylpyhuonetta tai asetella kauniisti tarjottimen päälle. Tuoreet kukat ja kasvit ovat ihanan raikas lisä sisustukseen. Huonetuoksuilla voit lisätä rentouttavaa tunnelmaa.

Pehmeä tunnelma saadaan laadukkailla kylpyhuonematoilla ja tekstiileillä. Pyyhkeet voidaan asetella kauniiseen pinoon jakkaran tai hyllyn päälle,

Isoon ja muhkeaan mattoon on ihana kuivata kosteat jalat.

Vaikka tekstiilit, kynttilät, palasaippuat ja huonetuoksut ovat esillä niin kaikki muu ylimääräinen tavara on hyvä pitää piilossa ja poissa.

Pientavarat voidaan laittaa piiloon kauniisiin purkkeihin, jolloin sisustus pysyy siistinä ja kodikkaana.

Matto Nurmisen sisustusblogi

Tämä on Matto Nurmisen sisustusblogi, jota kirjoittaa sisustussuunnittelijamme Sanna Latvalehto. Matto Nurminen on oululainen täyden palvelun sisustustalo. Meiltä saat kaikkea sisustamiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen aina suunnittelusta asennukseen. Seuraamme alan trendejä ja tutustumme sisustusmateriaalien kehitykseen. Kirjoitamme blogiin kaikkea mielenkiintoista sisustukseen liittyvää, kuten uutuuksia valikoimistamme, sisustusaiheisia tapahtumia sekä remontointi- ja valaistusvinkkejä. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö tämän blogin kanssa tai haluat ehdottaa uusia aiheita, lähetä viesti   Mukavia lukuhetkiä!