Laadukas ei tarkoita kallista

Sisustamisessa on hyvin tärkeää valita laadukkaita tuotteita, jotka kestävät käyttöä ja aikaa. Laadukkaissa tuotteissa on useimmiten parempi valikoima kuin monissa muissa. Esimerkiksi laatoissa valikoima on todella laaja ja laadun huomaa siinäkin, että laattojen yhdisteltävyys on hyvä. Samasta mallistosta löytyy siis esimerkiksi kuviollinen ja samaan sävyyn yksivärinen laatta.

Huolella valittujen tuotteiden hoito ja ylläpito on helpompaa. Laadukkaissa tuotteissa voi usein olla esimerkiksi likaa hylkivä pintakäsittely, mikä helpottaa tuotteen puhdistamista.

Usein kuvitellaan, että laadukkaat tuotteet ovat huomattavasti kalliimpia kuin halvimmat vaihtoehdot. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, laatuakin voi saada edullisesti eikä esimerkiksi remonttibudjetin tarvitse ylittyä valittaessa laadukkaampia vaihtoehtoja. Vaikka tuote olisikin hieman hintavampi tai hintaeroa halvimpaan tuotteeseen on, niin laadukkaamman tuotteen käyttöikä maksaa tämän kuitenkin takaisin. Laadukas ei siis ole synonyymi kallille!

Laadukkaalla tuotteella saat mukavuutta arkeesi sekä virheettömän ja toimivan ratkaisun, jonka myös ystäväsi tulevat huomaamaan! Laadukkaan tuotteen kanssa saat mielenrauhan ja voit luottaa, että tuote on varmasti virheetön. Näin ollen säästyt paljolta vaivalta ja mielipahalta, kun et joudu reklamoimaan esimerkiksi viallisesta laattatoimituksesta tai toteamaan, että uusi lattiasi ei kestänytkään kauniina kuin hetken.

Löydät kauniit ja laadukkaat lattiamateriaalit, laatat, kylpyhuonekalusteet ja tapetit budjettiystävälliseen hintaan Matto Nurmiselta!

Matto Nurmisen sisustusblogi

Tämä on Matto Nurmisen sisustusblogi, jota kirjoittaa sisustussuunnittelijamme Sanna Latvalehto. Matto Nurminen on oululainen täyden palvelun sisustustalo. Meiltä saat kaikkea sisustamiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen aina suunnittelusta asennukseen. Seuraamme alan trendejä ja tutustumme sisustusmateriaalien kehitykseen. Kirjoitamme blogiin kaikkea mielenkiintoista sisustukseen liittyvää, kuten uutuuksia valikoimistamme, sisustusaiheisia tapahtumia sekä remontointi- ja valaistusvinkkejä. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö tämän blogin kanssa tai haluat ehdottaa uusia aiheita, lähetä viesti   Mukavia lukuhetkiä!