Hanoja jokaiseen tarpeeseen

Laadukkaita ja näyttäviä hanoja on nykyään saatavilla suuri määrä. Hanojen toiminnallisuudetkin ovat nousseet yhä tärkeämmiksi. Esimerkiksi saksalainen Grohe tarjoaa jännittäviä ominaisuuksia hanoihinsa, nyt voit esimerkiksi saada keittiön hanasta välittömästä kiehuvaa tai hiilihapotettua vettä!

Hanojen suhteen tulee usein esiin ekologisuus ja vedenkulutus. Nykyhanoissa onkin usein rajoitettu veden virtausta, jolloin vettä ei valu turhaan hukkaan.

Hanoissa on tärkeää, että niissä yhdistyy kaunis muotoilu sekä huipputeknologia ja käytännöllisyys. Ulkonäöllisesti vaihtoehtoja onkin valtava määrä! Hansgrohe tarjoaa muun maussa joystick -tyylisen wc-hanan sekä push-open -toiminnallisuudella varustetun wc-hanan, missä hanan saa päälle nuppia painamalla. Tämä lisää myös hygieenisyyttä, kun hanaan ei tarvitse koskea välttämättä muuten kuin vaikkapa kyynärpäällä. Myös Grohen valikoimasta löytyy vastaava tuote: MintaTouch. Tässä hanassa kosketus hanan putkeen riittää avaamaan tai sulkemaan hanan!

Keittiöhanoissa käytännöllisyyttä tuo ulosvedettävä hana, joka mahdollistaa suurtenkin altaiden huuhtelun.

Matto Nurmisen sisustusblogi

Tämä on Matto Nurmisen sisustusblogi, jota kirjoittaa sisustussuunnittelijamme Sanna Latvalehto. Matto Nurminen on oululainen täyden palvelun sisustustalo. Meiltä saat kaikkea sisustamiseen, rakentamiseen ja remontoimiseen aina suunnittelusta asennukseen. Seuraamme alan trendejä ja tutustumme sisustusmateriaalien kehitykseen. Kirjoitamme blogiin kaikkea mielenkiintoista sisustukseen liittyvää, kuten uutuuksia valikoimistamme, sisustusaiheisia tapahtumia sekä remontointi- ja valaistusvinkkejä. Jos sinua kiinnostaa yhteistyö tämän blogin kanssa tai haluat ehdottaa uusia aiheita, lähetä viesti   Mukavia lukuhetkiä!